Kattints ide

hasznos gólyatábor információkHasznos információk a weboldal használatához

.

.

Köszönjük hogy ide kattintottál, és ha már itt vagy, kérlek olvasd el az alábbiakat, biztos hogy fogunk tudni számodra is hasznos dolgokat, információkat nyújtani…..

.

Weboldalunk fő profilja, a gólyatábor helyszínek bemutatása. A fenti menüsorba a gólyatábor helyszínek -re kattintva kitudod választani a legmegfelelőbb táborhelyszínt, illetve részletesen be is mutatjuk a táborokat.

A bemutatók alján az üzenetküldő segítségével azonnal, illetve elérhetőségeinken állunk rendelkezésedre további kérdéseid illetve kéréseidnek. Kérdezz bátran, mindenben segítünk !

A megadott információid alapján ( kiválasztott helyszín, létszám, eltöltött éjszaka ) kérésedre akár egyedi árajánlatot is készítünk !!!

.

A jobb oldali oldalsávban a “Haszos” címszó alatt további valóban hasznos információkat találsz a gólyatáborozásról, még ha kicsit viccesen is van megfogalmazva.

.

Az “Egér…” fölé víve az egeret ( középső sáv ) egy több száz egyéb lehetőséget felvonultató ablak jön elő, melyben a megfelelőre kattintva a Facebook, vagy többek között a Twitteren is megoszthatod csoporttársaiddal az éppen nézett oldalt.

De küldhetsz akár emailt is anélkül hogy belépnél a saját leveleződbe.

Megoszthatod az oldalt az iwiw-en is, a kedvenceid közé rakhatod egy kattintással, vagy akár ki is nyomtathatod.

.

Minden oldal alján pluszként lájkolhatod is az oldalt.

Erre meg is szeretnénk megkérni, hiszen ez az egyetlen olyan Magyar információs oldal, mely kizárólag nektek, a gólyatáborosoknak, a szervezőknek és a résztvevőknek szól.

Oszd meg minél több emberrel, hogy az általunk kínált lehetőségek és információk minél több “sorstársadhoz” eljusson, mert egy ütős gólyatábor, akár gólyaként vagy szervezőként is, hiszen örök élmény mindenkinek, ennek a legjobbnak kell lennie.

Csak egy kattintás…… köszönjük szépen minden egyetemista nevében is.

.

.

Ha hiányzik valami információ, amit szívesen látnál weboldalunkon, ami sokak számára hasznos lehet, kérlek azt oszd meg velünk, írj üzenetet, vagy levelet címünkre, és mindent megteszünk hogy mihamarabb mindenki számára elérhető legyen.

.

További kellemes és hasznos böngészést, nézelődést kívánunk !

.

.

.

.

.Parent page: Hasznos