Szervezőknek

Anyacégünk a Komplexnet-Megoldások Kft….. komplex internetes táborozási szállás megoldásokat kínálunk, illetve javaslunk.

.

Weboldalunkon ( www.golyataborinfo.hu ) gólyatábor helyszíneket mutatunk be, az információ áramlás céljából minél nagyobb részletezéssel, hogy a szervezők ne csak felületesen, hanem teljes mértékben megismerjék a táborokat, így a helyszín választás is könnyebb legyen.

De…. nem csak bemutatjuk magukat a gólyatábor helyszíneket, hanem akár le is szervezzük azt teljes egészében !!!

.

Szervező csapatunkban található a gólyatáborok legavatottabb szakértője, specialistája, aki nem csak a szervezésben nyújt nagyot, de az áralkuban is verhetetlen.

.

Ezen a telefonszámon érhető el

0620/2639-410

 .

Tárcsázzák a telefonszámot bizalommal, gólyatábor szakértőnk nem csak a helyszín és a táborozási időpontokban nyújt rendkívüli és gyors segítséget, hanem az áralkuban is a lehető legkedvezőbb árat és plusz kedvezményeket fogja ajánlani a csapat számára.

.

Tisztelt gólyatábor szervezők, nem fogunk korteskedni…… nem fogjuk és nem is akarjuk meggyőzni Önt, csupán gólyatábor szakértőnk által segítséget ajánlunk a szervezésben, és nem kevésbé hogy maga a gólyatábor a legkedvezőbb feltételekkel kerüljön megvalósításra.

Ezért nem kell külön fizetni, sőt maga a táborozás sem fog többe kerülni, mint amit amit eleve kilehet alkudni egy szervezőnek közvetlenül az üzemeltetőnél.

Mondják meg hol, mit, mennyiért szeretnének, és ebből kihozzuk a maximumot.

.

.

.

.

.

.

.

Kereső szavak: gólyatábor, tábor, táborhelyszín, gólyatábor helyszínParent page: Szervezőknek